Zelf-liefde & Samen-liefde

Liefde brengt je dichter bij jezelf

Trots zijn op de dingen die je doet en op jezelf is heerlijk om te ervaren. Helaas zijn er nogal wat mensen die houden van jezelf als iets negatiefs zien. Ze zijn bang egoïstisch te zijn als ze zich positief uitlaten over zichzelf. Terwijl het eigenlijk iets heel moois is wanneer iemand blij is met zichzelf. Zelf-liefde brengt je dichter bij jezelf en helpt je ervaren dat je gewoon mag zijn zoals je bent en wie je bent.

Vanuit alleen kunnen zijn naar samen kunnen zijn

Voor een echte diepe liefdesrelatie is het nodig dat je echt van jezelf kunt houden. Met een negatief zelfbeeld kom je vroeg of laat in conflict met je liefdespartner. Je geliefde ziet jou als positief, terwijl jouw zelfbeeld negatief is. Wat we vervolgens zien is dat partners in een selffulfilling prophecy komen. De liefde van de ander wordt op de proef gesteld om het eigen negatieve beeld van jezelf te bevestigen.

Quality time voor jezelf

Om je dagelijkse dingen te doen is het enorm belangrijk tijd voor jezelf te nemen en tot rust te komen, op die manier kun je bijtanken. Houden van jezelf betekent quality time nemen voor jezelf, waarin je al het moeten los mag laten en tijd neemt voor ontspanning.

Met hart en ziel leven

Onze hulpverlening bestaat uit het leren loslaten van het zogenaamde zinloos denken. Over dingen nadenken is een fantastische menselijke kwaliteit, het denken kan ook een gigantische beperking worden wanneer het zich tegen jezelf keert. Door inzicht in jezelf te krijgen ga je ontdekken waar die negatieve gedachten die jezelf blokkeren of tegen houden vandaan komen. Er is in onze gesprekken en trainingen veel aandacht voor de liefdevolle hartenergie voor jezelf en alles wat daar bij komt kijken. We staan stil bij de bezieling voor jouw leven. Alles met tot doel dat je zorgeloos en weer met hart en ziel gaat leven.
Dit zijn onze trajecten:


Gerelateerde berichten

© 2024  |  ZEON  |  therapie, training en gezondheid   |  Kerkstraat 46  |  9745 CK Groningen  |  050 - 535 25 30