&
Zelfontplooiing
Ontspanning

Rust retraite

Volledig tot rust komen in prachtige natuur

Droom heerlijk weg met een goed boek plus een kop thee en kom innerlijk helemaal tot jezelf

Even tot jezelf komen in een wereld waarin je écht de tijd mag nemen en niets hoeft. Waarin je stil mag zijn en het niet allemaal hoeft te weten. De stilte en de natuur brengen je langzaam steeds meer tot jezelf. Het gaat natuurlijk, bijna als vanzelf. Je krijgt ruimte om contact te maken met gevoelens die gevoeld willen worden.

We nodigen je uit om op avontuur te gaan naar jezelf en om grote verlangens met kleine stapjes vorm te geven in een wereld die constant van alles van je vraagt.

Tijdens onze rust retraite vind je een bijzondere plek waar je niet zoveel hoeft en waar je vooral welkom bent om heerlijk tot jezelf en tot rust te komen. De verstillende, huiselijke en eenvoudige sfeer brengt vertraging en rust om thuis te komen bij je eigen lijf en leven.

De beschutte tuin is een ware oase met het ruisen van de bomen, vogelgekwetter en heerlijke plekjes om te vertoeven. Je krijgt alle ruimte om je eigen ritme en behoeften te volgen zodat je tot jezelf kunt komen. Als je dat fijn vindt, is er de mogelijkheid tot een verdiepend wandelgesprek met Sanne of John.

Inclusief:

  • Overnachten in één van onze kamers
  • Je bed is voor je opgemaakt en er liggen handdoeken voor je klaar
  • Doe je eigen ochtend ritueel, we helpen je graag met o.a. yoga/pilates achtige-oefeningen, eenvoudige fitness oefeningen en meditatie-lessen
  • Mogelijkheid om persoonlijke 1-op-1 sessies bij te boeken om een shift te maken in je persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Voldoende ruimte en tijd voor jezelf om weer helemaal op te laden en in het moment zelf deze dagen in te vullen en te zien wat er naar boven komt. Doe niets, of doe waar je zin in hebt. Creëer ruimte voor nieuwe inzichten en laat je creativiteit weer gaan stromen.
  • Er is de mogelijkheid om met ons mee te eten, we koken dan samen. We eten zoveel mogelijk biologisch.

Rust, relax, tijd en alle aandacht voor jezelf

Onderbreek je routine en stap uit de dagelijkse hectiek

De kracht van een rust retraite

Onze plek doet al heel veel, je komt al snel dichter bij jezelf

We bieden een veilige, warme bedding tijdens je verblijf en onze kracht ligt in het in het hier & nu zijn. De rust en stilte van de plek doet al heel veel, je komt als vanzelf meer bij jezelf.

Een rust retraite kun je om verschillende redenen doen:

  • Je wilt meer stilstaan bij jezelf

  • Je hebt onlangs veel meegemaakt en wilt weer tot jezelf komen

  • Je wilt een moment om je te bezinnen, zodat je weer richting kunt geven aan je leven

  • Je wilt een speciale overgang creëren na het afronden van een studie, een scheiding of je gaat met pensioen

Stel een vraag

Vanaf 2025 kun je deze rust retraite boeken.

Voor meer informatie kun je het vragenformulier invullen.

Stel gerust vragen die bij je opkomen na het doornemen van de site. We staan open voor suggesties en ideeën en helpen je graag.