&
Zelfontplooiing
Ontspanning

Individuele of Relatie Therapie bij Sanne

Deskundige professionals in Groningen

Sanne geeft individuele therapie, relatietherapie en trainingen sinds 2007

Als je vastloopt in de liefde, met jezelf of in relatie tot een partner, vind je hier wat je zoekt.

Veel mensen lijden al jarenlang onder het een of andere ongemak. Ze voelen weinig emotie, doen eindeloze pogingen om uit te blinken of te slagen, maken zich druk over wat een ander over ze denkt, voeren volledige gesprekken in hun hoofd, hebben een leeg gevoel van binnen, vinden nooit werk wat ze leuk vinden of collega’s met wie ze op kunnen schieten, lopen vast binnen relaties, zijn teleurgesteld in zichzelf….en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Als therapeut vind ik het heerlijk dat ik mensen mag begeleiden in deze diepgaande processen. Te zien hoe mensen zich openen waar ze zich ooit hebben gesloten en dat ik een bijdrage kan leveren aan de reis van het hoofd naar het hart, van het denken naar het voelen en de liefde weer kan stromen, dat is mijn passie.

Korte wachtlijst – start de verandering vandaag nog!

Je kunt vaak dezelfde week al terecht

Individuele of Relatie Therapie bij John

Voel je vrij om met me in gesprek te gaan en te onderzoeken wat ik voor je kan betekenen bij onze praktijk in Groningen

Meer →

Assertiever in 5 sessies

Verbeter je communicatie, kom duidelijker voor jezelf op en pak problemen krachtiger aan.

Meer →

Open en hartelijke benadering

Ik blijf niet aan de oppervlakte maar duik de diepte in op zoek naar jouw zelfverantwoordelijkheid, zelfliefde en bewust-ZIJN, gebruik makend van mijn intuïtie en innerlijke wijsheid. Vertrouwen in je hoofd, hart en lichaam.

Met een open en hartelijke benadering confronteer ik je tijdens de sessies met de ervaringen in jouw leven en de overtuigingen die je over jezelf hebt ontwikkeld. Ik help je alle verhalen, aangeleerd door opvoeding en de conditioneringen van onze maatschappij, te doorzien voor wat ze zijn en jouw eigen intuïtie weer te herkennen. Door gesprekken, oefeningen en soms ook voedingsadviezen begeleid ik je weer dicht naar je eigen kern.

Je kunt alleen met mij in gesprek of samen met je partner.  
Daarnaast geef ik een tweetal praktisch toepasbaar en leerzame individuele trainingen.
Meer informatie daarover vind je elders op deze site.

Mijn motto: Het leven en de liefde ten volle leven.

Durf te veranderen

Neem de sprong en meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek

Lees meer

Zowel spiritueel kan zijn als een nuchtere en wijze vrouw

Mede door de ervaringen die ik in mijn leven heb gehad ben ik aan een innerlijke zoektocht begonnen om mezelf écht te leren kennen. Ik zag dat het leven uit meer bestond dan de meeste mensen om mij heen leken te bevatten. Hierdoor werd ik nieuwsgierig naar de relatie tussen onze manier van denken en de resultaten daarvan in ons lichaam en onze omgeving. In mijn zoektocht heb ik ontdekt dat ik zowel spiritueel kan zijn als een nuchtere en wijze vrouw die gewoon zichzelf kan blijven. Ik sta open voor alles wat er is.

Ik heb geleerd om liefdevol en dicht bij mezelf te blijven en dit laat ik jou ook ervaren, zodat jij je kwaliteiten kunt doorgronden en integreren in een zelfbewuste, liefdevolle manier van leven. Ik nodig je uit tot voelen en zelf onderzoek. Mijn ervaring is dat door ergens over te lezen je het nog niet volledig kunt begrijpen, je moet het ook ervaren hebben om het te integreren en het je eigen te maken.

Geniet van het leven

Ik sta met veel plezier in het leven, heb sinds 1997 een heerlijke relatie met John en ben trots op ons eigen bedrijf in Groningen. Ook hou ik er van om zowel met John als met de mensen om mij heen te genieten van heerlijk eten en een lekker glas wijn.

Januari 2003 zijn John en ik met ZEON in Groningen begonnen. Gedurende de jaren die wij samen werken hebben we verschillende praktische en toepasbare modellen ontwikkeld. Onze werkmappen zijn helder, inspirerend en in begrijpbare taal geschreven. De gesprekken en trainingen bij ons zijn diepgaand en levensveranderend.

In mijn werk als therapeut en trainer breng ik mijn eigen ervaringsdeskundigheid samen met mijn professionaliteit zodat ik jou kan inspireren en kan bijdragen in jouw unieke ontwikkeling, voel je welkom!

Een heldere aanpak

Assertiviteit, Zelfvertrouwen, Grip op gevoelens, Ademwerk en meer. Hier aanmelden.

Lees meer

Dit zijn het soort hulpvragen waarmee mensen zich voor therapie aanmelden:

 • Lichamelijke onrust of spanning

 • Moeite met het maken van echt contact of verbinding

 • Loslaten van iemand of iets en afscheid nemen

 • Vastlopen in conflict met partner, vrienden of familie, werk

 • Verwerken van een (zeer) nare ervaring (van kort of lang geleden)

 • Gemis aan geluk of zingeving

 • Vinden en ervaren van innerlijke rust

 • Vastlopen in piekeren of gedachtepatronen

 • Keuzestress

 • Gebrek aan zelfvertrouwen en/of assertiviteit

 • Overbelast of (tegen) burn-out

Zo ziet het individuele therapie traject er uit:

 • Je start met een kennismakingsgesprek in Groningen, waarin we samen helder maken wat je wilt bereiken. We maken een overzicht van de ervaringen die je hebt mee gemaakt en mogelijk de oorzaak kunnen zijn van de dis-balans.

 • 1 a 2 weken later volgt je eerste vervolg sessie van 1¼ uur, waarbij we dieper tot de kern doordringen van je dis-balans.

 • Deze vervolg sessies zijn vervolgens elke 1, 2 a 3 weken, afgestemd op jouw wensen. Voor de één zijn 5 vervolg sessies genoeg en voor de ander is 15 een goed begin. Alles hangt af van de ervaringen die je hebt mee gemaakt en de wens om echt te willen veranderen.

 • Na verloop van tijd kan er meer tijd gepland worden tussen de sessies. Ook is er de mogelijkheid om een follow-up gesprek te doen over een aantal maanden, zodat er toch een moment ruggespraak is.

 • Biologische koffie of thee is gratis beschikbaar.

 • Telefonisch consult onder de 10 minuten zijn kosteloos inbegrepen.

Welke studie heeft Sanne gevolgd om therapie en training te kunnen geven?

Ik kwam voor mij de juiste bronnen en mensen tegen en nam alle wijsheid dankbaar op.
Bij het Atma instituut te Amersfoort volgde ik de complementaire beroepsopleiding voor Lichaamsgerichte Hypnotherapie.

Nadat ik mijn Medische Basiskennisopleiding aan de school voor Homeopathie in Amersfoort had afgerond ben ik de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde volgens Klinische Psycho Neuro Immunologie bij Natura Foundation in Numansdorp. In 2019 volgde ik met veel plezier het Emotionally Focused Relatietherapie programma ‘Houd me vast’ volgens de visie van Sue Johnson bij opleidingsinstituut BivT. Daarnaast verslond ik vele boeken, vanuit interesse en om mezelf te blijven ontwikkelen.

+
-

Vind hier het antwoord!
Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact op, wij beantwoorden je vragen graag.

Algemene vragen die gelden voor ons centrum staan hier beschreven.

Contact

Bij ZEON kun je op diverse manier werken aan je persoonlijke ontwikkeling. De tarieven zijn afhankelijk van het traject dat je volgt en bij wie je het volgt.Telefonisch:

050 – 535 25 30
Van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur. Wanneer je ons niet persoonlijk treft, kun je een bericht achter laten op de voicemail.

Sessie tijden voor therapie of training:

Op maandag tot en met vrijdag tussen (aanvangstijd) 10.00 en 17.00 uur. Op een avond of zaterdag is mogelijk met een kleine toeslag.

E-mail:

info@praktijkzeon.nl

Praktijkadres:

Kerkstraat 46
9745 CK Groningen
(West-kant van de stad, wijk Hoogkerk)


Voor de auto zijn gratis parkeervakken.

Bus Lijn 8. Kijk voor de actuele bustijden op www.9292ov.nl of op www.arriva.nl

Klik hier voor een routebeschrijving. Vul bij Google Maps aan de linkerkant uw adres in bij [A].