Veel gestelde vragen training

Wat is ongeveer de leeftijd van de deelnemers?
De meeste mensen in onze groepen zijn tussen de 25 en 55 jaar, maar dat wil niet zeggen dat je er niet “tussen past” als je ouder of jonger bent. Belangrijkste is dat je wat wilt leren en naar jezelf wilt kijken. Onze ervaring is dat leeftijd geen rol speelt en al snel wegvalt.

Hoe is de man-vrouw verdeling?
Dit verschilt een beetje per groep. Soms zijn er iets meer vrouwen dan mannen en de volgende groep is het andersom. Belangrijk is dat je in de groep zit om voor jezelf iets te leren. De man-vrouw verdeling maakt daarom in feite niet zoveel uit.

Wat is de meerwaarde van een groepstraject?
Veel deelnemers zijn al langere tijd met het onderwerp bezig en hebben zich er reeds in verdiept door er veel over te lezen, door eerdere begeleiding, doordat zij zelf iets in de hulpverlening doen of anderszins. Een groepstraject biedt desondanks veel meerwaarde omdat we voor een praktische benadering kiezen. Wij hebben veel ervaring in het vertalen van algemene kennis, inzichten en vaardigheden naar de dagelijkse praktijk. Daarnaast ligt de meerwaarde in het ervaren in onze oefeningen, pas door het te ervaren kan er echt iets veranderen. Tenslotte biedt de interactie met en de ervaringen van andere deelnemers veel herkenning en daardoor een belangrijke toegevoegde waarde.

Waar komen deelnemers vandaan?
ZEON trekt deelnemers uit heel Noord Nederland. Natuurlijk uit Groningen stad en ommeland, maar ook uit Friesland (bijvoorbeeld Drachten, Dokkum, Heerenveen of Leeuwarden) en Drenthe (bijvoorbeeld Assen, Emmen of Hoogeveen en Meppel) en zelfs uit Zwolle, Emmeloord en Lelystad bezoeken deelnemers ons centrum.

Waar worden de trainingen gegeven?
Alle sessies vinden plaats in ons eigen centrum in Groningen. Hier kunnen wij de optimale sfeer neerzetten om jou en de groepen te faciliteren.

Wat gebeurt er wanneer je merkt dat de training niet bij je past?
Wij willen graag dat je meer dan tevreden bent over de inhoud van ons trainingsprogramma. Mocht een training desondanks niet aan je verwachting voldoen, dan bestaat de mogelijkheid dit aan het eind van de eerste trainingsavond aan te geven. Samen met jou kijken we naar een passende oplossing, waarin we ons beide kunnen vinden.

Is betaling in gedeelten mogelijk?
Ja, dit is mogelijk. Wel dien je vóór de eerste trainingsavond het volledige cursusgeld te hebben voldaan.


Gerelateerde berichten

© 2023  |  ZEON  |  therapie, training en gezondheid   |  Kerkstraat 46  |  9745 CK Groningen  |  050 - 535 25 30