Veel gestelde vragen training

Wat is ongeveer de leeftijd van mensen die zich aanmelden?
De meeste mensen in onze trajecten zijn tussen de 25 en 55 jaar, maar dat wil niet zeggen dat het “niets voor jou is” als je ouder of jonger bent. Belangrijkste is dat je wat wilt leren en naar jezelf wilt kijken. Onze ervaring is dat leeftijd geen rol speelt en al snel wegvalt.

Wat is de meerwaarde van een individueel traject?
Veel deelnemers zijn al langere tijd met het onderwerp bezig en hebben zich er reeds in verdiept door er veel over te lezen, door eerdere begeleiding, doordat zij zelf iets in de hulpverlening doen of anderszins. Een individueel traject biedt desondanks veel meerwaarde omdat we voor een praktische benadering kiezen. Wij hebben veel ervaring in het vertalen van algemene kennis, inzichten en vaardigheden naar de dagelijkse praktijk.

Waar komen deelnemers vandaan?
ZEON trekt deelnemers uit heel Noord Nederland. Natuurlijk uit Groningen stad en ommeland, maar ook uit Friesland (bijvoorbeeld Drachten, Dokkum, Heerenveen of Leeuwarden) en Drenthe (bijvoorbeeld Assen, Emmen of Hoogeveen en Meppel) en zelfs uit Zwolle, Emmeloord en Lelystad bezoeken deelnemers ons centrum.

Waar worden de trainingen gegeven?
De sessies vinden plaats in ons eigen centrum in Groningen. Hier kunnen wij de optimale sfeer neerzetten om jou te begeleiden. Voor een aantal trainingen is het mogelijk deze online te volgen.

Wat gebeurt er wanneer je merkt dat de training niet bij je past?
Wij willen graag dat je meer dan tevreden bent over de inhoud van ons trainingsprogramma. Mocht een training desondanks niet aan je verwachting voldoen, dan bestaat de mogelijkheid dit aan het eind van de eerste trainingssessie aan te geven. Samen met jou kijken we naar een passende oplossing, waarin we ons beide kunnen vinden.

Is betaling in gedeelten mogelijk?
Ja, dit is mogelijk. Wel dien je vóór de eerste training het volledige cursusgeld te hebben voldaan.

© 2024  |  ZEON  |  therapie, training en gezondheid   |  Kerkstraat 46  |  9745 CK Groningen  |  050 - 535 25 30