Sanne van Domselaar-Haans

Mede door de ervaringen die ik in mijn leven heb gehad ben ik aan een innerlijke zoektocht begonnen om mezelf écht te leren kennen. Ik zag dat het leven uit meer bestond dan de meeste mensen om mij heen leken te bevatten. Hierdoor werd ik nieuwsgierig naar de relatie tussen onze manier van denken en de resultaten daarvan in ons lichaam en onze omgeving. In mijn zoektocht heb ik ontdekt dat ik zowel spiritueel kan zijn als een nuchtere en wijze vrouw die gewoon zichzelf kan blijven. Ik sta open voor alles wat er is.

Ik heb geleerd om liefdevol en dicht bij mezelf te blijven en dit laat ik jou ook ervaren, zodat jij je kwaliteiten kunt doorgronden en integreren in een zelfbewuste, liefdevolle manier van leven. Ik nodig je uit tot voelen en zelf onderzoek. Mijn ervaring is dat door ergens over te lezen je het nog niet volledig kunt begrijpen, je moet het ook ervaren hebben om het te integreren en het je eigen te maken.

Mijn motto: Wacht niet op het perfecte moment, maak het moment perfect en geniet van het geluk.

Plezier

Ik sta met veel plezier in het leven, heb sinds 1997 een heerlijke relatie met John en ben trots op ons eigen bedrijf. Ook hou ik er van om zowel met John als met de mensen om mij heen te genieten van heerlijk eten en een lekker glas wijn.

Mijn carrière begon in 1987 in de schoonmaak, horeca en catering waarna ik in de sportschoolbranche als fitness instructrice aan de slag ging. Hierna waaierde het uit naar telemarketing, communicatie werkzaamheden, financiële administratie en incasso werkzaamheden bij verschillende bedrijven.

 

Werkwijze

Ik kwam de juiste bronnen en mensen tegen en nam alle wijsheid dankbaar op.

Bij het Atma instituut te Amersfoort volgde ik de complementaire beroepsopleiding voor Lichaamsgerichte Hypnotherapie. Nadat ik mijn Medische Basiskennisopleiding aan de school voor Homeopathie in Amersfoort had afgerond heb ik de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde volgens Klinische Psycho Neuro Immunologie bij Natura Foundation in Numansdorp gevolgd. In 2019 volgde ik met veel plezier het Emotionally Focused Relatietherapie programma ‘Houd me vast’ volgens de visie van Sue Johnson bij opleidingsinstituut BivT. Daarnaast verslond ik vele boeken. Vanuit interesse en om mezelf te blijven ontwikkelen volg ik nog steeds jaarlijks verschillende bijscholingen.

Januari 2003 zijn John en ik met ZEON begonnen. Gedurende de jaren die wij samen werken hebben we verschillende praktische en toepasbare modellen ontwikkeld. Onze werkmappen zijn helder, inspirerend en in begrijpbare taal geschreven. De gesprekken en trainingen bij ons zijn diepgaand en levensveranderend.

Praktisch

Sanne van Domselaar-Haans begeleidt mensen sinds 2007
Integratieve psychotherapie / lichaamsgerichte hypnotherapie
Registertherapeut RBCZ & AGB 
LinkedIn
Facebook ZEON

© 2024  |  ZEON  |  therapie, training en gezondheid   |  Kerkstraat 46  |  9745 CK Groningen  |  050 - 535 25 30