Sanne van Domselaar-Haans

Mede door de ervaringen die ik in mijn leven heb gehad ben ik aan een innerlijke zoektocht begonnen om mezelf écht te leren kennen. Ik was nieuwsgierig naar de relatie tussen onze manier van denken en de resultaten daarvan in ons lichaam en onze omgeving. Hierdoor werd ik bewuster van mezelf én steeds gelukkiger met mezelf. Ik ben er achter gekomen dat geluk (gelukkig) een blijvend resultaat kan zijn, maar dat het ook een voortdurend leerproces van vallen en opstaan is. In mijn zoektocht heb ik tevens ontdekt dat ik zowel spiritueel kan zijn als een nuchtere vrouw die gewoon zichzelf kan blijven. Ik sta open voor alles wat er is.

Ik sta met beide benen in het leven, heb sinds 1997 een heerlijke relatie met John en ben trots op ons eigen bedrijf. Ook hou ik er van om met vrienden te genieten van heerlijk eten en een lekker glas wijn.

Mijn carrière begon in 1987 in de schoonmaak, horeca en catering waarna ik in de sportschoolbranche als fitness instructrice aan de slag ging. Hierna waaierde het uit naar telemarketing, communicatie werkzaamheden, financiële administratie en incasso werkzaamheden bij verschillende bedrijven. Januari 2003 zijn John en ik met ZEON begonnen. Gedurende de jaren die wij samen werken hebben we onze werkwijze en verschillende modellen ontwikkeld vanuit meerdere methoden en opleidingen die wij gestudeerd hebben.

Werkwijze

Bij het Atma instituut te Amersfoort volgde ik de opleiding voor Lichaamsgerichte Hypnotherapie  en aansluitend de opleiding voor Medische Basiskennis aan de school voor Homeopathie in Amersfoort. Later heb ik nog de studie Orthomoleculaire Geneeskunde volgens Klinische Psycho Neuro Immunologie bij Natura Foundation in Numansdorp gevolgd en in 2019 volgde ik met veel plezier het Emotionally Focused Relatietherapie programma ‘Houd me vast’ volgens de visie van Sue Johnson bij opleidingsinstituut BivT.

Met een open en hartelijke benadering confronteer ik je tijdens de sessies met de overtuigingen die je over jezelf hebt. Daarbij let ik op de reacties die lichamelijk zichtbaar zijn, welke vaak nog niet bewust zijn voor jezelf. Door gesprekken, oefeningen en voedingsadviezen begeleid ik je weer dicht naar je eigen kern. Ik laat je ervaren hoe je dicht bij jezelf kunt blijven, zodat jij je kwaliteiten kunt doorgronden en integreren in een zelfbewuste manier van leven. Ik nodig je uit tot zelf onderzoek. Mijn ervaring is dat door ergens over te lezen je het nog niet volledig begrijpt, je moet het ook ervaren hebben om het te integreren en het je eigen te maken.

Mijn motto: Wacht niet op het perfecte moment, maak het moment perfect en geniet van het geluk.

Praktisch

Sanne van Domselaar-Haans begeleidt mensen sinds 2007
Integratieve psychotherapie / lichaamsgerichte hypnotherapie
Registertherapeut RBCZ & AGB 
LinkedIn
Facebook ZEON

© 2023  |  ZEON  |  therapie, training en gezondheid   |  Kerkstraat 46  |  9745 CK Groningen  |  050 - 535 25 30