Relatietherapie

Team ZEON - Groningen

Wij helpen jullie graag!

Jezelf écht leren kennen
Relatietherapie in Groningen

Iedere relatie heeft vroeg of laat te maken met een stagnatie.
Soms sluimert dat al jaren, bij anderen komt het als een complete verrassing.

Ervaar jij momenteel veel spanning in jullie relatie?
Dan willen jij ongetwijfeld …

 • Weten hoe je weer vertrouwen in elkaar kunt krijgen
 • Weten hoe je elkaar weer kunt lief hebben
 • Veel meer plezier samen beleven

Zijn jullie op zoek naar hernieuwde verliefdheid in jullie relatie?

Dan ben je bij ZEON aan het juiste adres!
Direct online aanmelden

Bij ZEON leer je hoe jullie samen in jullie kracht kunnen komen

Ook al kan een relatiedip je hele leven overhoop gooien. Het feit dat je het bewust bent is al een enorme stap voorwaarts!
Bewustwording is namelijk het begin van alles. Door je bewust te zijn van een onprettig gevoel kun je er ook wat aan gaan doen! En wij kunnen je daarbij helpen!

Via (relatie) coachsessies, trainingen of workshops kunnen wij je helpen uit deze dip te komen, zodat …

 • je weer leert om effectief je doelen na te streven
 • je weer balans terugvindt in je leven en daarmee weer plezier kunt ervaren
 • je weer weet en ervaart waar je krachten en ambities liggen
 • je leven weer productiever en energieker wordt!

Wat ons relatietherapie traject voor jullie doet?

 • We laten jullie ontdekken waar het anders kan, welke mogelijkheden jullie samen hebben.
 • We laten jullie zien dat je veel meer keuzes hebt dan je in eerste instantie zelf vermoedt. We vertellen het jullie niet. We begeleiden jullie, op zo’n manier dat jullie ze zelf zullen ontdekken.
 • We laten jullie zien hoe je met je angsten en twijfels om kunt gaan, zodat je dat gaat doen wat er voor nodig is om jullie doelen te bereiken. En zodat angsten en twijfels veel minder angstig voor jullie worden.
 • We maken duidelijk dat onder elke boosheid of frustratie een verlangen zit. Een verlangen wat tot doel heeft om dichter bij elkaar te komen.
 • We laten jullie voelen dat je in ons een vertrouwenspersoon vindt, iemand die bereikbaar en benaderbaar is als jullie steun nodig hebben.
 • We tonen de weg naar ieders persoonlijke groei, zodat jullie daarmee ook samen groeien als team en als persoon op zich.
 • We dagen jullie uit, zodat jullie cirkels weten te doorbreken en uit je comfortzone weten te stappen.

Veel mensen zien nog niet de mogelijkheden om uit hun negatieve spiraal te stappen

Zijn jullie die ambitieuze personen die:

 • Niet (meer) bang zijn om uit hun comfortzone te stappen?
 • Zich realiseren dat jullie grote kansen laten liggen?
 • Weinig verandering bij elkaar zien en nu een echte ommekeer willen?

Direct online aanmelden

Wat is er nodig om daadwerkelijk te veranderen:

 • Zelfvertrouwen
 • Eigen kwetsbaarheid durven tonen
 • Negatieve ervaringen voor eens en altijd achter je laten
 • Focus op de positieve dingen van elkaar
 • Genegenheid durven tonen naar elkaar
 • Open en eerlijk durven zijn naar elkaar
 • Tot de kern van pijnpunten komen, om deze echt op te lossen

Dit is wat jullie kunnen leren en bereiken door te investeren in je eigen en elkaars persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wij stellen jullie in de gelegenheid om op een unieke en veilige manier te leren dat relateren gaat over jezelf zijn en over de juiste dingen doen. Jullie leren hoe jullie deze twee elementen kunnen combineren. Zodat met de minst benodigde inspanning, in een relatief korte tijd, de liefde in jullie relatie weer gaat stromen. Jullie leren hoe je ieder jouw ‘authentieke’ ik neerzet en toch respectvol blijft naar de ander. Hoe het tonen van je kracht de relatie juist ten goede kan komen.

Maar niet alleen dat.

Naast dat jullie je vrijer, sterker en completer gaan voelen, worden jullie ook gestimuleerd om de keuzes te maken die jullie echt belangrijk vinden. Jullie leren hoe jullie mensen om je heen kunnen uitzoeken die jullie ontwikkeling ondersteunen, zodat jullie nog meer energie, plezier en kracht gaan voelen. Jullie leren hoe jullie keuzes kunnen maken in jullie carrières die echt bij jullie passen en waar jullie serieus blij van worden.

Bovendien blijft het resultaat niet alleen tot jullie beperkt.

Ook jullie omgeving profiteert van jullie verandering, anderen genieten ook van jullie groeiproces. Dus de mensen die belangrijk voor jullie zijn en jullie nabij staan, zullen zich ook gelukkiger gaan voelen omdat ze jullie zien veranderen. De investering die jullie doen is dus niet alleen voor jullie zelf, maar tevens voor jullie omgeving.

Wat het voor jullie kan betekenen en opleveren:

 • Jullie zijn in staat echt jezelf te zijn
 • Jullie zijn echter in het contact met elkaar en anderen
 • Jullie stellen sneller en duidelijker je grenzen
 • Jullie geven elkaar sneller en duidelijker aan wat je graag zou willen
 • Jullie impact op anderen is duidelijker en groter
 • Jullie hebben plezier in het delen van wat jullie drijft en bezielt
 • Jullie zijn in staat om mensen naar jullie toe te trekken die echt om jullie geven

Wat maakt deze relatietherapie anders dan anderen:

Er bestaat een overvloed aan therapeuten, trainers en psychologen. Ze zijn allemaal waardevol. Maar bijna allemaal hebben ze één groot gemis: er wordt nauwelijks aandacht gegeven aan onze angsten en twijfels, aan onze wilskracht en aan ons doorzettingsvermogen.

De tools en skills waar ze wel over gaan, heb je meestal snel onder de knie, maar om ze vervolgens consequent en succesvol toe te passen…

Wil je effectief werken aan jezelf en jullie relatie, dan is het belangrijk dat je vooral jezelf en elkaar écht leert kennen. Tips en trucs zijn leuk, maar vooral het leren herkennen van je angsten, twijfels en blinde vlekken geeft je de mogelijkheid daadwerkelijk te veranderen.

Dat is ons werk als coach en therapeut!
Direct online aanmelden

Er bestaat geen snelle oplossing

Wat jullie misschien tot nu toe gedaan hebben is zoeken naar een snelle oplossing. Uiteindelijk komt iedereen er achter dat er geen snelle oplossing is. De enige echte oplossing is oprecht contact maken met elkaars innerlijke wereld en er samen achter komen wie jullie zijn en wat jullie tot elkaar aangetrokken heeft.

Reken maar uit hoeveel jullie al gespendeerd hebben aan (snelle) oplossingen, die uiteindelijk (bijna) niets gedaan hebben. Alle trainingen, therapieën, workshops, waarvan je het effect na een paar weken of misschien maanden al weer kwijt was. Alle tips en trucs die jullie van vrienden, familie, collega’s kregen en waar jullie uren energie in hebben gestoken.

Jullie zullen verrast zijn over wat jullie kunnen bereiken

Onze werkwijze is persoonlijk, betrokken en heeft een enorme impact. Jullie maken samen een grote sprong, terwijl wij er steeds voor julie zijn. We doen het samen en we stemmen jullie tempo optimaal op jullie wensen af. We kijken naar julllie mogelijkheden en waar jullie vandaag staan, soms werken we één op één en soms één op twee of soms twee op twee. Steeds met als doel jullie je zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen.

Het is onze passie om mensen echt zichzelf te laten worden. Niets is zo dankbaar als anderen tot hun volle potentieel te laten groeien. Mensen worden daar succesvoller en gelukkiger van en wij genieten mee.

Wij kunnen jullie coach en therapeut zijn, wij staan voor jullie klaar.

Hoe ziet het relatietherapie traject er uit?

 • Jullie starten met één van ons een intensief kennismakingsgesprek van 1½ uur, waarin we samen helder maken wat jullie willen bereiken. We maken een overzicht van de ervaringen die jullie hebben meegemaakt en mogelijk de oorzaak kunnen zijn van de dis-balans.
 • 1 a 2 weken later volgt jullie eerste diepgaande sessie van 1¼ uur, waarbij we dieper tot de kern doordringen van jullie dis-balans.
 • Deze diepgaande sessies zijn vervolgens elke 1 a 2 weken, afgestemd op jullie wensen. Voor het ene koppel zijn 5 diepgaande sessies genoeg en voor de ander is 15 een goed begin. Alles hangt af van de ervaringen die jullie hebben meegemaakt en jullie wens om echt te willen veranderen.
 • Afhankelijk van relatie tot relatie besluiten we in overleg of 1 therapeut met jullie samen in gesprek gaat of dat het zinvoller is om ieder apart met een therapeut in gesprek te gaan. Ook kan het zijn dat wij samen met jullie beiden in gesprek gaan.
 • Alle sessies zijn compleet verzorgd met koffie, thee of water.
 • Aan het eind van de tweede of derde diepgaande sessie ontvangen jullie gratis een unieke werkmap met verdiepingstips, uitleg en oefeningen t.w.v. € 39,= (en in geen enkele boekwinkel verkrijgbaar). We geven jullie deze map met informatie, wanneer jullie echt gemotiveerd zijn om te veranderen.
 • Telefonisch consult onder de 10 minuten zijn kosteloos inbegrepen.

Waarom zou je niet starten met een traject bij ZEON

Er is eigenlijk maar één goede reden om niet te starten; jullie zouden jezelf wel eens heel goed gaan leren kennen…
Daarnaast biedt ZEON een veelzijdig programma aan met diverse trainingen op het gebied van mindfulness, meditatie, heartfulness en assertiviteit die elkaar aanvullen, individuele coaching of therapie en diverse workshops.
Direct online aanmelden

Wat kan ZEON op korte termijn voor je opleveren?

Om die vraag goed te beantwoorden, moeten jullie jezelf eerst afvragen: hoe goed kennen jullie elkaar nu? Hoeveel liefde ervaren jullie nu samen? Hoeveel vertrouwen hebben jullie nu in elkaar?

Daarnaast kunnen jullie een rekensom maken hoeveel het jullie gaat kosten als jullie er samen niet uit gaan komen. Oftewel wat kost het wanneer jullie uit elkaar gaan en jullie allebei kansen en mogelijkheden laten liggen om samen verder te gaan. En hoeveel gaat het jullie opleveren als jullie elkaar beter hebben leren kennen en vol vertrouwen en in liefde gezamenlijk verder leven.

Jullie krijgen bovendien de volgende GARANTIE

Het eerste half uur van het intakegesprek gebruiken we om jullie hulpvraag duidelijk te krijgen en kijken we of het tussen ons klikt. Mocht tijdens het eerste half uur blijken dat het niet klikt, dan ronden we het gesprek zonder enige kosten af.

ZEON is echter niet voor iedereen

Jullie zijn geschikt voor deelname aan dit traject als jullie…

 • Jezelf en elkaar serieus nemen en jullie je realiseren dat jullie met dit traject jullie leven in een stroomversnelling gaan brengen
 • Voelen dat jullie echt willen veranderen
 • Gemotiveerd zijn om jezelf kwetsbaar en open op te stellen
 • Bereid zijn om verder te gaan dan alleen de oppervlakte en buitenkant
 • Respectvol en actief een bijdrage leveren aan de diepgaande sessie gesprekken
 • Verantwoordelijkheid nemen voor ieders eigen voortgang en aangeven wat ieder voor zich nodig heeft
 • Uit jullie talenten en leven willen halen wat er in zit en dus bereid zijn tijd, geld en aandacht in jezelf en elkaar te investeren
 • Makkelijk aan de betalingsverplichting kunnen voldoen

Doelgroep

Alle goed opgeleide werknemers/mensen die zich willen ontwikkelen en beter in hun vel willen zitten.
Bijvoorbeeld hulpverleners, managers, (arbo-)artsen, assistenten, leraren of docenten, consultant, adviseurs, ZP-ers, zijn een kleine greep uit de mensen die eerder een therapie bij ZEON hebben gevolgd.

Waar komen cliënten vandaan?

ZEON trekt cliënten uit heel Noord Nederland. Natuurlijk uit Groningen stad en ommeland, maar ook uit Friesland (bijvoorbeeld Drachten, Dokkum, Heerenveen of Leeuwarden) en Drenthe (bijvoorbeeld Assen, Emmen of Hoogeveen en Meppel) en zelfs uit Zwolle, Emmeloord en Lelystad bezoeken cliënten ons centrum.

Vragen

Hebben jullie nog vragen of twijfels neem dan contact op en stel de vragen die jullie hebben. Graag zelfs!
Willen jullie een belafspraak om te toetsen of dit programma bij jullie past, dan kan dat uiteraard.

Over ons

John van Domselaar en Sanne van Domselaar-Haans zijn een autoriteit op het gebied van zelfontwikkeling en bewustwording. Beide zijn registertherapeut en aangesloten bij een door zorgverzekeraars erkende beroepsvereniging.
Wij ontmoeten je graag in ons centrum!

Direct online aanmelden

Tarieven van ZEON
Gratis brochure
Aanmelden via je werkgever
Vergoeding zorgverzekeraar
Contactpagina
Over ZEON
Referenties
Algemene Voorwaarden

 


Gerelateerde berichten

© 2019  |  ZEON  |  therapie, training en gezondheid   |  Kerkstraat 46  |  9745 CK Groningen  |  050 - 535 25 30