Centrum ZEON

Missie en visie
De naam ZEON is ontstaan door een samenvoeging van zelfontplooiing en ontspanning. Hierin is de kern en visie van onze praktijk samen gevat. ZEON staat voor een plek waar mensen kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en zichzelf kunnen ontplooien. Ontspanning door mindfulness en meditatie speelt daarin een belangrijke rol.
We ondersteunen mensen in het hervinden van een gezonde, ontspannen en energieke leefstijl of levenshouding. We geven mensen inzicht waardoor blokkades en spanningsvelden zijn ontstaan en hoe deze opgelost kunnen worden. Natuurlijk doen we dat middels individuele gesprekken, maar ook door groepssessies. Daarnaast hebben we ook een speciaal trainingsprogramma ontwikkeld, waarin we mensen gericht trainen op het gebied van mindfulness, meditatie, heartfulness, emotieregulering en assertiviteit. Ook bieden we de mogelijkheid voor koppels om door middel van relatietherapie te werken aan het behoud van hun liefdesenergie.

Ontstaansgeschiedenis van ZEON
In 2003 zijn we samen gestart met ons centrum ZEON.
Onze eerste werkruimte had uitzicht op de Vismarkt in Groningen en was in een pand waar meerdere therapeuten werkzaam waren. Al gauw merkten we dat we uit deze werkruimte groeiden en gingen we op zoek naar een grotere locatie. In 2004 verhuisden we de praktijk naar onze woning, waar we de gehele begane grond verdieping hadden ingericht als werkruimte.
Een droom ging voor ons in vervulling toen we in december 2008 een grotere woning kochten. Na een grondige verbouwing realiseerden we hier twee grote werkruimtes, een pantry met wachtruimte en een ruim kantoor.
Onze praktijk is rustig en modern ingericht, zodat je bij binnenkomst al meer tot jezelf komt.
Aan de rand van de stad Groningen gelegen heeft de praktijk gratis parkeermogelijkheid en goede openbaar vervoer verbinding.

© 2024  |  ZEON  |  therapie, training en gezondheid   |  Kerkstraat 46  |  9745 CK Groningen  |  050 - 535 25 30