Burn-out herstel traject

Herstel je burn-out bij ZEON

Dit traject is speciaal bedoeld voor mensen die overspannen of burn-out zijn.

Tijdens dit traject gaan we aan de slag met de signalen van jouw lichaam en onderzoeken we wat dit te vertellen heeft. Hierbij staat het contact tussen hoofd en lichaam centraal. Je leert verbinding te leggen tussen je hoofd en lichaam: wat zijn jouw signalen?

Ik leg je uit hoe het werkt met emoties, gedrag en patronen en de relatie tussen je hoofd en je lichaam. Daarbij verwacht ik van jou dat je de moed hebt om naar binnen te durven kijken. Helemaal eerlijk worden en (oude) onverwerkte zaken aankijken, is een vereiste om duurzame resultaten te behalen. Ik doe niet aan symptoombestrijding en struisvogelpolitiek.

We gaan aan de slag met jouw copingstrategieën en vastzittende emoties.
Door te oefenen en te ervaren ga je signalen en situaties herkennen zodat je de mogelijkheid krijgt een andere keuze te maken. Een keuze die jou als persoon helpt te bereiken wat jij in jouw leven wilt. Waar word je van binnen blij van? Wat klopt er wel en wat klopt er niet meer voor jou in hoe jouw leven nu is?

Ik geef je inzicht; jij geeft de inzet. Zo kunnen we samen flinke stappen zetten. Ik vertel jou niet wat te doen. Mijn doel is dat jij na het coaching traject het vertrouwen en de tools hebt om het verder weer alleen te kunnen.

Wake-up call

“Op mijn 30e had ik een burn-out, uiteindelijk een cadeautje want inmiddels doe ik al ruim 20 jaar wat ik écht leuk vind en op een manier die gezond voor mij is. Dit gun ik jou ook.
Jouw burn-out, is jouw wake-up call en uiteindelijk ook een cadeautje.”

Sanne

Maak weer ruimte in je hoofd en leer je lichaam weer te ontspannen zodat je weer tot rust kan komen.

Wil je jouw energie weer terug en anders met dingen leren omgaan? Wil je herstellen van jouw stress en wil je stappen gaan maken? Maak dan een afspraak voor dit burn out traject.

Lees hier meer over Burn-out herstel

Dit ga je doen:

 • Individueel burn-out herstel traject bij Sanne: 6 sessies van 1 uur.
  Het individuele burn-out herstel traject beslaat 6 sessies van minimaal 1 uur op afspraak.
  Individueel burn-out herstel trainingstraject van 6 sessies € 395,= (particulier) of € 635,= (zakelijk)
 • Tarieven
 • Startgarantie: individueel kun je direct aan de slag en plannen we in overleg met jou de data voor 6 sessies in.
 • Biologische koffie of thee is gratis beschikbaar.
 • Telefonisch consult onder de 10 minuten zijn kosteloos inbegrepen.
 • Ter verdieping bieden we tevens trainingen aan, zoals bijvoorbeeld het Grip op je Gevoel Traject.

Direct aanmelden voor het Burn-out herstel traject

 • Vul je gegevens in en klik op verzenden:

  Individueel starten is direct mogelijk!
 • Onze algemene voorwaarden zijn eerlijk, direct en open. Lekker kort en duidelijk, zonder moeilijke woorden. algemene voorwaarden (link opent in een nieuw venster).
  Voor een training kun je een intakegesprek afspreken, wanneer je twijfelt welke training het meest geschikt voor je is of een gericht advies wilt. Een kort intakegesprek is om te checken of je de juiste training kiest. Tijdens het uitgebreide intakegesprek kun je meer over jezelf vertellen en nemen we die informatie mee in het trainingstraject. De kosten hiervoor staan bij de tarieven beschreven. Mocht blijken dat het traject niet bij je aansluit, dan blijft het uiteraard bij de intake en ben je geen verdere kosten verschuldigd. Hieronder kun je bij opmerkingen vermelden wanneer je het beste bereikbaar bent om snel een afspraak in te plannen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024  |  ZEON  |  therapie, training en gezondheid   |  Kerkstraat 46  |  9745 CK Groningen  |  050 - 535 25 30