Mindfulness workshop

Rust in jezelf terug vinden
Tijdens de mindfulness workshop kun je de ervaring die je hebt met mindfulness verdiepen of gewoon eens kennis maken hiermee. Op een ongedwongen manier word je meegenomen om met aandacht stil te staan bij jezelf. Je kunt jezelf ont-moeten en ervaren hoe het op diepere lagen met je is. Je ervaart hoe het is om innerlijk je rust te vinden en krijgt waar nodig advies.

Wat kun je verwachten
Er wordt tijdens de workshop gewerkt met diverse meditatie technieken. We staan bewust stil bij ademhaling, mindfullness en houding. Je ervaart hoe je gedachten los kunt laten en toch volledig alert aanwezig kunt zijn. Naast de oefeningen is er ruimte voor deelrondes om ervaringen te delen.
Na jarenlange ervaring in het geven van mindfulness weten we uit ervaring dat het voor veel mensen niet realistisch is om thuis elke dag bijvoorbeeld 10 minuten te mediteren. Daarom is onze aanpak er op gericht mensen bewust te maken hoe ze  thuis gemakkelijker een rustmoment voor zichzelf kunnen nemen op gewone alledaagse momenten. Uiteraard is een workshop veel te kort om dit echt te leren, daarvoor adviseren we een training. De mindfulness meditatie training is geschikt voor beginners, de mindfulness emotie training ook, maar richt zich meer op het omgaan met emoties die omhoog komen tijdens de stilte momenten. Ter verdieping geven de heartfulness mindfulness vervolg training, een zeer boeiende training waarbij je meer vanuit het hart leert leven.

Praktisch
De mindfulness workshop wordt gegeven op zondagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in onze groepsruimte in Groningen.
Eens in de 2 maanden kun je een workshop volgen, behalve in de zomervakantie.
Start
Zondagochtend 19 oktober
Zondagochtend 30 november
Zondagochtend 18 januari 2015
Zondagochtend 22 maart
Zondagochtend 17 mei
Zondagochtend 12 juli
Zondagochtend 6 september

Kosten
De totale workshop inclusief koffie of thee bedraagt € 30,-

De doelgroep
De workshops wordt regelmatig gevolgd door mensen die een training of traject bij ons hebben gevolgd. Ook zien we vaak mensen die willen kennismaken met mindfulness en onze werkwijze. De workshop is geschikt om de weg naar innerlijke rust te verdiepen en onderhouden. De deelnemers geven aan tijdens de workshop een diepe rust en ontspanning te ervaren. Tijdens het volgen van een mindfulnesstraining kun je met korting de workshop (nog eens) volgen. Ter kennismaking kun je de workshop voorafgaand aan een training volgen.
De workshop is ook geschikt naast een individueel therapie traject bij ZEON of elders of meer rust in jezelf te ervaren.

Over ons:
John van Domselaar en Sanne van Domselaar Haans zijn beide registertherapeut en aangesloten bij een door zorgverzekeraars erkende beroepsvereniging. Bij een aanvullende polis kom je meestal voor vergoeding in aanmerking. De workshop wordt door John alleen gegeven. John is via zijn opleiding in aanraking gekomen met Osho, een meditatieleraar uit India. Na zich intensief te hebben verdiept in de visie van Osho, ontdekte hij de weg naar innerlijke rust.
Hier kun je klikken voor meer informatie.

Referenties:
Referenties over ons werk vind je hier.

Wanneer je kunt starten:
Je kunt je direct aanmelden voor een workshop, zie de informatie hieronder. De mindfulnessworkshop wordt 1x per 2 maanden gegeven. In het menu rechts staat de eerst volgende workshopdata vermeld. In het aanmeldformulier staan meer data vermeld. Reserveer alvast je plek in de workshop, het maximum is 10 deelnemers.

Overige vragen:
Heb je nog vragen over de Mindfulnessworkshop, neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag.

Gratis brochure:
In onze gratis brochure kun je alles nog eens rustig doornemen.

Direct aanmelden voor de Mindfulness workshop

  • Vul je gegevens in en klik op verzenden:

  • Bekijk hier de algemene voorwaarden (link opent in een nieuw venster).
  • Bestel onze gratis brochure:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2021  |  ZEON  |  therapie, training en gezondheid   |  Kerkstraat 46  |  9745 CK Groningen  |  050 - 535 25 30