Janet van der Tuuk

Vrijheid in je eigen kunstontwikkelingsproces

Als kind knutselde ik graag. In mijn pubertijd kwam daar tekenen bij. Bijna alle kinderfeestjes van mijn dochters waren een groot succes door de creatieve onderdelen. In 2008 begon ik met schilderen in galerie Serpentijn onder begeleiding van Annet Raben. Daar heb ik vele jaren met ontzettend veel plezier geschilderd en uiteenlopende schilderijen gemaakt. Bij Annet mag je doen waar je zin in hebt, dus geen vastomlijnd programma, maar zoals ze zelf zei: “het zit al in je, het hoeft er alleen maar uit”. Als je vastliep, dan hielp zij je verder met verschillende deskundige opties waaruit jezelf koos wat het beste bij je paste. Vrijheid in je eigen kunstontwikkelingsproces. Op dit concept borduur ik graag voort in mijn workshops. 

Eerlijk, intuïtief en hartelijk

Bij mij voel je je snel thuis door mijn warme, hartelijke en liefdevolle benadering. Dat neemt niet weg dat ik direct en rechtstreeks ben door mijn ongebreidelde eerlijkheid en intuïtieve instelling. Mijn creativiteit ontvouwt zich door uit mijn hoofd te gaan en vanuit mijn hart op gevoel te werken. Spreekt deze methodiek jou aan dan hoop ik je graag binnenkort te ontmoeten.

Praktisch

Janet van der Tuuk is intuïtief schilderscoach.
LinkedIn

© 2022  |  ZEON  |  therapie, training en gezondheid   |  Kerkstraat 46  |  9745 CK Groningen  |  050 - 535 25 30