per fiets

Deze pagina afdrukken.

Routebeschrijving met de fiets

Vanaf het centrum is het ongeveer 20 minuten fietsen. Er zijn 2 routes, kies de meest gunstige, afhankelijk van welke kant je komt.

1. Via het Hoendiep:
Ga richting Hoogkerk, passeer het spoor en de ringweg. Langs de Meubelboulevard. Fiets door tot de rotonde op het Hoendiep (met links een brug) en ga rechtdoor.

Bij eerste afslag na de rotonde links, richting Hoogkerk. Je ziet na 100 meter het Hoendiep links van je stromen. Door fietsen tot de kruizing, met rechts op de hoek Makelaardij Schokker. (Links zie je het winkelcentrum). Sla hier rechts af de Kerkstraat in. Nummer 46 is aan de linker kant.

2. Via Paddepoel / Vinkhuizen:
Vanuit Paddepoel richting Vinkhuizen fietsen onder de ringweg door. Bij de 1e en 2e rotonde op de Siersteenlaan rechtdoor. Bij de 3e rotonde linksaf, de Johan van Zwedenlaan inslaan. Doorfietsen tot de rotonde en hier rechts af slaan, het Hoendiep op.
Zie verder de tweede alinea bij route 1.

3. Fietsers vanaf het hoofdstation:
Neem het fietspad tegenover het station en ga links af langs het water. Bij het stoplicht recht door via de Emmasingel. Over het bruggetje rechtdoor via de Eeldersingel. Bij de stoplichten rechtsaf en over de brug gelijk weer linksaf, via de Eendrachtskade n.z. Bij de rotonde links af naar het Hoendiep (wel aan de rechter kant van het water blijven!). Zie verder route 1.

Deze pagina afdrukken.

© 2019  |  ZEON  |  therapie, training en gezondheid   |  Kerkstraat 46  |  9745 CK Groningen  |  050 - 535 25 30